Fájlok megosztása és átvitele

Közvetlenül a fájlkezelőből megoszthatja fájljait partnereivel, vagy átviheti azokat külső eszközeire vagy hálózati megosztásaira.

  1. Nyissa meg a fájlkezelőt.

  2. Keresse meg az átvinni kívánt fájlt.

  3. Kattintson a jobb egérgombbal a fájlra, és válassza a Küldés menüpontot.

  4. Megnyílik a Küldés ablak. Válassza ki, hogy hová szeretné küldeni a fájlt, és nyomja meg a Küldés gombot. További információkért lásd a célok listáját alább.

Egyszerre több fájlt is küldhet. Válasszon ki több fájlt a Ctrl lenyomva tartásával, majd kattintson a jobb egérgombbal bármely kiválasztott fájlra. A fájlokat automatikusan tömörítheti zip vagy tar archívumba is.

Célok

  • A fájl e-mailben való küldéséhez válassza az E-mail lehetőséget, és adja meg a címzett e-mail címét.

  • A fájl azonnaliüzenő-partnerének való küldéséhez válassza az Azonnali üzenet lehetőséget, majd válassza ki a partnert a legördülő listából. Ennek működéséhez lehet, hogy el kell indítani az azonnali üzenő alkalmazást.

  • A fájl CD-re vagy DVD-re írásához válassza a CD/DVD készítő lehetőséget. További információkért lásd: Fájlok CD-re/DVD-re írása.

  • A fájl Bluetooth eszközre való átviteléhez válassza a Bluetooth (OBEX küldés) lehetőséget, és válassza ki azt az eszközt, amelyre a fájlt küldeni szeretné. Csak a számítógépével már párosított eszközök jelennek meg. További információkért lásd: Bluetooth.

  • A fájl külső eszközre, például USB-meghajtóra másolásához vagy egy csatlakozó kiszolgálóra való feltöltéséhez válassza a Cserélhető lemezek és megosztások lehetőséget, majd válassza ki a használandó eszközt vagy kiszolgálót.