A kézikönyv névjegye

Ezt a kézikönyvet az asztali környezet szolgáltatásainak bemutatására, a számítógép-használattal kapcsolatos kérdéseinek megválaszolására és a számítógép hatékonyabb használatával kapcsolatos tippek biztosítására terveztük. A kézikönyvet megpróbáltuk a lehető legegyszerűbben használhatóvá tenni:

  • A kézikönyvet kicsi, feladatorientált témákba szerveztük, nem pedig fejezetekbe. Ez azt jelenti, hogy nem kell a teljes könyvet végigfutnia egy-egy válasz megtalálásához.

  • A kapcsolódó témákra hivatkozások mutatnak. Az oldalak alján lévő „Lásd még” hivatkozások a kapcsolódó témakörökre viszik. Ez egyszerűvé teszi a hasonló témák megtalálását, amelyek segíthetnek egy adott feladat végrehajtásában.

  • Beépített keresőt tartalmaz. A súgóböngésző felső sávjában lévő sáv egy keresősáv, és a találatok a gépelés megkezdésekor azonnal elkezdenek megjelenni.

  • A kézikönyv folyamatosan fejlődik. Noha megpróbáljuk hasznos információk átfogó halmazát biztosítani, tudjuk hogy nem válaszolhatunk minden kérdésére. Folytatjuk a további információk felvételét, hogy a dokumentáció minél hasznosabb legyen.

Köszönjük, hogy elolvasta az Ubuntu felhasználói kézikönyvét. Őszintén reméljük, hogy a használatára soha nem lesz szüksége.

-- Az Ubuntu dokumentációs csapat