Miért kapcsolt ki/függesztette fel működését a számítógépem, amikor az akkumulátor töltöttsége 10% alá csökkent?

Amikor a töltöttség szintje túl alacsonyra csökken, a számítógép automatikusan felfüggeszti a működését. Ennek célja, hogy az akkumulátor ne merüljön le teljesen, ami károsítaná azt. Ha az akkumulátor rögtön lemerülne, a számítógépnek nem lenne ideje megfelelően kikapcsolnia.

Meg tudja változtatni hogy mi történjen, ha az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsonyra esik. Először kattintson az akkumulátor menüre a felső panelen, és válassza az Energiagazdálkodás menüpontot. A Ha az akkumulátor energiája kritikus beállítás segítségével eldöntheti, hogy a számítógép kikapcsoljon vagy hibernáljon. Ha a kikapcsolást választja, akkor alkalmazásai és dokumentumai nem kerülnek mentésre a számítógép kikapcsolásakor.

Egyes számítógépeken nem működik megfelelően a felfüggesztés, így lehet, hogy nem lesznek képesek visszaállítani a nyitott alkalmazásokat és dokumentumokat a számítógép következő bekapcsolásakor. Emiatt elveszítheti munkája azon részét, amelyet a számítógép felfüggesztése előtt nem mentett. Ugyanakkor lehetséges, hogy ki tudja javítani/el tudja hárítani a felfüggesztéssel kapcsolatos problémákat.