Lassú billentyűk bekapcsolása

A lassú billentyűk bekapcsolásával késleltetés iktatható a billentyűk lenyomása és a betű képernyőn való megjelenése közé. Ez azt jelenti, hogy minden billentyűt hosszabb ideig kell lenyomva tartania, mielőtt az megjelenne. A lassú billentyűket akkor használja, ha gépeléskor véletlenül egyszerre több billentyűt is le szokott nyomni, vagy problémát okoz a megfelelő billentyű megnyomása elsőre a billentyűzeten.

  1. Kattintson a menüsáv jobb szélén lévő ikonra, és válassza a Rendszerbeállítások menüpontot.

  2. Nyissa meg az Akadálymentesítés panelt, és válassza a Gépelés lapot.

  3. Kapcsolja be a Lassú billentyűket.

Lassú billentyűk gyors be- és kikapcsolása

Az Engedélyezés billentyűzettel alatt jelölje be az Akadálymentesítési szolgáltatások bekapcsolása a billentyűzetről négyzetet a lassú billentyűk be- és kikapcsolásához a billentyűzetről. Ha ez a négyzet ki van választva, akkor a Shift billentyűt nyolc másodpercig lenyomva tartva engedélyezheti vagy letilthatja a lassú billentyűket.

Az Elfogadás késleltetése csúszka segítségével beállíthatja, hogy meddig kell lenyomva tartani egy billentyűt a leütés érzékeléséhez.

Beállíthatja, hogy a számítógép hangjelzést adjon egy billentyű lenyomásakor, billentyűleütés elfogadásakor, vagy egy túl rövid billentyűleütés elutasításakor.