Helyi nyomtató beállítása

A rendszere képes számos nyomtatótípust felismerni, amint csatlakoztatja azokat. A legtöbb nyomtató USB-kábelen csatlakozik a számítógéphez.

Nem kell kiválasztani, hogy hálózati vagy helyi nyomtatót szeretne-e telepíteni. Mindegyik ugyanabban az ablakban jelenik meg.

  1. Győződjön meg róla, hogy a nyomtató be van kapcsolva.

  2. Csatlakoztassa a nyomtatót a rendszerhez a megfelelő kábellel. A képernyőn megjelenhet néhány ablak, mialatt a rendszer illesztőprogramokat keres, és felhatalmazást kérhet azok telepítéséhez.

  3. Amikor a rendszer befejezte a nyomtató telepítését, megjelenik egy üzenet. Válassza a Tesztoldal nyomtatása lehetőséget egy tesztoldal nyomtatásához, vagy a Beállítást a nyomtató beállításainak további módosításához.

Ha nyomtatója nem lett automatikusan telepítve, akkor vegye fel azt a nyomtatóbeállító ablakban.

  1. Kattintson a menüsáv jobb szélén lévő ikonra, és válassza a Rendszerbeállítások menüpontot.

  2. Nyissa meg a Nyomtatók panelt.

  3. Nyomja meg a Hozzáadás gombot, és válassza ki a nyomtatót az Eszközök ablakban.

  4. Nyomja meg a Tovább gombot, és várja meg az illesztőprogramok keresését.

  5. Ha akarja, a nyomtatónak saját nevet, leírást és helyet adhat meg. Ha ezt befejezte, akkor nyomja meg az Alkalmaz gombot.

  6. Ekkor kinyomtathat egy tesztoldalt, vagy a Mégse gomb megnyomásával kihagyhatja ezt.

Ha számítógépéhez több illesztőprogram is elérhető, akkor a program megkérheti az illesztőprogram kiválasztására. A javasolt illesztőprogram használatához nyomja meg a Tovább gombot a gyártó és modell képernyőkön.

A nyomtató telepítése után módosíthatja az alapértelmezett nyomtatót.