Számlázóprogramok Linuxon

EasyInvoice

Az EasyInvoice az IcoNet Informatika által fejlesztett platformfüggetlen számlázó- és készletnyilvántartó program.

A program elérhető 32 és 64 bites rendszerekre, néhány disztribúcióhóz a fejlesztő cég biztosít tárolót, a többihez általános telepítőkészletek állnak rendelkezésre. A program letöltése és kipróbálása ingyenes, aktiválásához azonban regisztrálni kell a program honlapján. A regisztráció után ellenőrzik az adatokat, amennyiben megfelelőnek találták őket, elküldik az aktiváló kulcsot, így rögtön használatba lehet venni a programot, a számlát pedig később postázzák. A fizetés átutalással történik, mely után a cég postázza a nyilatkozatot, amely a számlázó APEH által elfogadott használatához szükséges.

A program ára 12.000 forint+ÁFA. Ezért az árért egy éven keresztül biztosítanak hibajavításokat és frissítéseket, valamint elektronikus támogatást. További támogatás vásárolható egy évre a mindenkori ár 25%-ért. A programhoz tartozik egy felhasználói kézikönyv is, mely elolvasható a honlapon is.

További információkért keresse fel a program honlapját, vagy vegye fel a kapcsolatot a céggel.

Smart Storage

A Smart Storage a PergerSoft által fejleszett készletkezelő és számlázó rendszer. A program elérhető Windows és Linux rendszerekre, utóbbin belül Fedora/RedHat/Suse és Debian/Ubuntu rendszerekre.

A programnam letölthető a kipróbálható verziója, mely megrendelés esetén adatvesztés nélkül használható tovább teljes értékű programként. A licensz megvásárlása esetén legalább egy évig biztosítják a frissítéseket, valamint az első hónapban a telefonos segítségnyújtást. A licensz megvásárlása egy számítógépen való használatra jogosítja fel a vásárlót. További információkért keresse fel a PergerSoft honlapját.

Garage 2

Szintén a PergerSoft által fejlesztett rendszer, a Smart Storage elődje. A rendszer megrendelése esetén legalább egy éven kereszül biztosított a számlázás jogkövetése, a támogatás és a karbantartás. A rendszer, hasonlóan a fejlesztő által készített többi rendszerhez, hálózati környezetre lett tervezve. További információkért keresse fel a PergerSoft honlapját.

Számlázz.hu

A Számlázz.hu egy számlázóprogram, mely az Interneten érhető el felhasználónévvel és jelszóval. A szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető, bárminemű korlátozás nélkül. Ezen felül havi előfizetési díjért extra szolgáltatásokat lehet igénybe venni. További információkért keresse fel a honlapot.