A stylus beállítása

 1. Kattintson a menüsáv jobb szélén lévő ikonra, és válassza a Rendszerbeállítások menüpontot.

 2. Nyissa meg a Wacom rajztábla panelt.

  Ha a rajztábla nem került felismerésre, akkor a program megkéri, hogy Csatlakoztassa vagy kapcsolja be Wacom rajztábláját.

 3. A panel alsó része a stylusra jellemző részleteket és beállításokat tartalmaz az eszköz nevével (a stylus osztályával) és ábrájával a bal oldalon. A következő beállítások módosíthatók:

  • Radír nyomásérzékenysége: a csúszka segítségével módosítsa az „érzékenységet” (a fizikai nyomás digitális értékekre fordításának módját) a Lágy és Kemény között.

  • Gomb/gördítőkerék beállításai (ezek a stylust tükrözve változnak). Kattintson az egyes címkék melletti menükre az egyik funkció kiválasztásához: Nincs művelet, Kattintás a bal egérgombbal, Kattintás a középső egérgombbal, Kattintás a jobb egérgombbal, Görgetés felfelé, Görgetés lefelé, Görgetés balra, Görgetés jobbra, Vissza, Előre.

  • Hegy nyomásérzékenysége: a csúszka segítségével módosítsa az „érzékenységet” a Lágy és Kemény között.

Ha több stylusa van, akkor a következő stylus rajztáblához közelítésekor megjelenik egy fül a stylus eszközneve mellett. Ennek segítségével kiválaszthatja, hogy melyik stylust szeretné beállítani.